Nyhed

Eagles Of Death Metal-ansat blandt de dræbte

Den 36-årige Nick Alexander, der solgte merch for EODM, er blevet bekræftet død efter det ondsindede angreb på Le Bataclan

Det er nu bekræftet, at Nick Alexander, der solgte merchandise for Eagles Of Death Metal, mistede livet under terrorangrebet fredag aften. Det skriver NME.

Op til 127 mennesker er rapporteret dræbte efter en række voldsomme angreb i Paris. Spillestedet Le Bataclan var blandt de hårdest ramte - 87 publikummer mistede livet under skyderiet til en Eagles Of Death Metal-koncert.

Den 36-årige Nick Alexander er den første bekræftede brite, der mistede livet under Paris-angrebene. Alexander kom fra Essex og havde tidligere arbejdet på turnéer med blandt andre Alice In Chains, Fall Out Boy og Sum 41.

Helen Wilson, 49 år fra New Orleans, som var sammen med Alexander til koncerten, fortæller The Telegraph: "Vi hørte noget støj udenfor, og folk begyndte at løbe ind i klubben. Vi vidste ikke, hvad der foregik. Så kom der en fem, seks fyre ind med maskingeværer og haglgeværer og begyndte at skyde folk. Det var rent kaos."

Hun fortsætter: "Nick var foran mig, mens vi lå på gulvet, og nogen rørte på sig, og så vendte de sig bare om og åbnede ild mod os. Hans ryg var mod mig, og jeg kunne ikke se, hvad der skete, og jeg prøvede at fortsætte med at tale til ham, og så prøvede jeg at give ham mund-til-mund-genoplivelse og de [terroristerne] gemte sig i skyggerne og ville skyde, hvis nogen sagde noget ... Jeg holdt ham i mine arme og fortalte ham, at jeg elskede ham. Han var mit livs kærlighed."

Siden er Nick Alexander blevet mindet på Facebook både af Alice In Chains, mens Fall Out Boys guitarist Joe Trohman skriver på Twitter: "Har netop hørt Nick Alexander var blandt de dræbte i Paris i går. Fantastisk fyr. Jeg er rystet."  

 

Our former merch vender Nick Alexander has been confirmed as one of the victims of the senseless violence in Paris...

Opslået af Alice in Chains på 14. november 2015

ANNONCE