Nyhed

Julian Casablancas og Savages-sanger fortolker Sort Sol

Casablancas og Jehnny Beth fortolker Boy/Girl

Forsangeren i The Strokes, Julian Casablancas, afslørede for nylig, at han har arbejdet sammen med sangerinden Jehnny Beth fra Savages. Sangen, der er et cover af Sort Sol-nummeret "Boy/Girl", oprindeligt med gæstevokal af amerikanske Lydia Lunch, udkommer den 4. december.

Den originale udgave af "Boy/Girl" er fra Sort Sols tredje album "Dagger & Guitar" fra 1983.

I en pressemeddelelse, citeret af NME, lyder det: "Samarbejdet er kommet i stand gennem de tos gensidige beundring, efter at de mødtes på en turné i Sydamerika, og fordi de har en interesse i at finde en måde at arbejde sammen på. Idéen om at arbejde sammen tog form efter at Savages' producer Johnny Hostile foreslog sangen til Jehnny".

Jehnny Beth udtaler: "Det gav virkelig mening, da jeg hørte den første gang. Det var den perfekte sang for Julian og mig".

Casablancas tilføjer:" Jeg havde aldrig hørt sangen før, og jeg har stadig ingen idé om, hvad fanden ordene handler om. Det lyder som en dansk gut, der prøver at lyde, som om han siger engelsklydende ord".

Singlen udkommer digitalt den 4. december, og den 18. december udkommer der en 7-tommers single.

Savages udgiver 22. januar deres andet album, "Adore Life", der også har et dansk islæt, idet det er mikset af Trentemøller. Julian Casablancas har også en dansk forbindelse, da hans mor Jeanette Christensen er dansk. Hun var i øvrigt Miss Danmark i 1965.

Hør den originale sang her:

ANNONCE