Nyhed

Klip: Broken Twin optræder med Placebo

Der er god grund til at tjekke Placebo MTV Unplugged ud, når det sendes den 27. november

Placebo har droppet de elektriske instrumenter og optræder i MTV Unplugged - sminken bliver formodentlig på dog. Fans af Broken Twins Majke Voss Romme har en særlig grund til at tune ind, når Placebo Unplugged løber over skærmen på dansk MTV den 27. november klokken 19. Sangerinden medvirker nemlig på klassikeren "Every You Every Me". Få en lille smagsprøve her forneden.

Langt fra en åbenlys greatest hits-pakke har Placebo forsøgt at genopfinde sig selv i det akustiske format og således bearbejdet nyere sange, som aldrig er blevet spillet live før. Frontmand Brian Molko udtaler: "Det ville bare ikke være nok at sidde bag klaveret og fremføre de rene skeletter af sangene." Guitarist Stefan Olsdal tilføjer: "Så snart vi fandt ud af, at vi skulle spille dette show, gjorde vi det til vores mission, at vores bidrag til 'MTV Unplugged'-historien blev ligeså spændende for os som for vores publikum."

Placebo har derfor gjort flittig brug af eksotiske instrumenter og gæster på scenen, hvoraf Majke Voss Romme er én. 


Vi så sidst Placebo i Danmark, da de indtog dette års NorthSide-festival til trods for et regnvådt vejr. GAFFAs anmelder kvitterede med fem stjerner og skrev: "Hvor er det en forbandet skam med det vejr – det er koldt og vådt – for Placebo er virkelig til stede med en gedigen, opløftende optræden, der minder os om, at tre akkorder stadig er nok til at blæse et fodboldstadium omkuld."

Få en forsmag på Placebo feat. Broken Twin her - og husk at se med den 27. november klokken 19:

PLACEBO ft. MAJKE VOSS ROMME AKA Broken Twin 'EVERY YOU EVERY ME' http://mtvunplugged.placeboworld.co.uk

Opslået af Placebo på 12. november 2015
ANNONCE