Nyhed

Placebo kommer til Danmark – med ny musik

GAFFA.dk – alt om musik

Den britiske duo er endelig tilbage efter fem års pause

Placebo er endelig aktuelle med ny musik. I september genopstod bandet, og de udgav deres første single i fem år. Singlen "Beautiful James" er fra deres kommende album Never Let Me Go, som er sat til at udkomme i 2022. De har også netop udgivet deres spritnye single "Surrounded By Spies". De nye singler kan Placebo passende medbringe på deres kommende turné, som også slår et smut forbi Danmark. De skal nemlig spille i Store Vega, København, lørdag den 8. oktober 2022.

Brian Molko, der er vokalist og guitarist, og Stefan Olsdal, der er bassist, har været hovedmedlemmerne i bandet siden starten. Britpop-duoen har efterhånden eksisteret i 27 år og har solgt mere end 13 millioner album. Og på deres nye album, der er det ottende i rækken, fortsætter de med at belyse de områder af samfundet, som ofte kan være lidt svære at tale om.


"Never Let Me Go er musik for de ordentlige og de uordentlige, for natteravnene, aktivisterne og for dem, der tager pis på alt og alle, så de har noget at lytte til i deres fritid," oplyser en pressemeddelelse. 

Sidst Placebo spillede på dansk jord var tilbage i 2016, hvor de skulle have givet et show på det aarhusianske spillested Train i forbindelse med deres 20-års jubilæumsturné. Dog forløb koncerten ikke, som den skulle. Bandet måtte stoppe showet efter blot to sange, og Brian Molko – der virkede påvirket – begyndte en usammenhængende enetale til publikum samt klagede over koldbrand i foden. Kort efter blev koncerten aflyst.

LÆS OGSÅ: Placebo aflyser Train-koncert efter to numre


Placebo tog dog revanche aftenen efter på Vega i København. Koncerten fik fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder, som også skrev: "Placebo er en af de få artister i dag, som blander sex, stoffer og kønsforvirring sammen med en særegen rock, som både vokal- og musikmæssigt skiller sig radikalt ud i dagens musikalske landskab."

Billetsalget til koncerten i Vega starter den 17. november klokken 10.00. Du kan købe billetter via vega.dklivenation.dk og ticketmaster.dk.  

LÆS OGSÅ: En introvert magtdemonstration


Varm op til koncerten med Placebos nyeste singler fra deres kommende album lige her:

ANNONCE