Nyhed

Ny video: Hidsig Kanye West gør en dårlig bedemand

West medvirker på Travis Scotts ominøse nye track "Piss On Your Grave"

Kanye West og Travis Scott optræder sammen i en ny musikvideo til tracket, "Piss On Your Grave", fra Scotts seneste album, "Rodeo". Det skriver NME. Se den her forneden.

Det er ikke ligefrem de gode manerer, der er gravet frem på lyriske front, hvor West lyder mere agiteret end vanligt. "I use your face as a urinal, then do the same at your funeral," nærmest spytter han ud, mens en forvrænget el-guitar giver associationer til et dårligt syretrip. 

I videoen medvirker udover West og Scott også Yasiin Bey (tidligere kendt som Mos Def). Han medvirker ikke på selve tracket, men gør i videoen en spøgende figur. Musikvideoen er instrueret af Nabil Elderkin, som er kendt for sine musikvideoer for blandt andre Frank Ocean, Foals og selvfølgelig Kanye West.

Han fortæller til the Fader om musikvideoen: "Den blev filmet på landet, en times tid uden for byen, tæt på CDG (Paris, Charles De Gaulle lufthavnen). Der var et slot, og ved slottet lå en smuk skov. Den passede til stemningen, og hvad de havde på. Vi fik ideen til at skyde videoen dagen forinden."

"Der var gode vibes og det var totalt afslappet," fortsætter han. "Det var meget løst - det var ikke så gennemtænkt. Vi havde sjov med det."

I sidste måned delte Kanye West to nye sange på sin Soundcloud-profil. Der var tale om en ny version af "Say You Will" fra Wests album "808s & Heartbreak" fra 2008, hvor den Pulitzerprisvindende musiker Caroline Shaw medvirkede, og en fortolkning af The Weeknds "Tell Your Friends", som Kanye West kaldte "When I See It". 

Kanye West var sidst albumaktuel med albummet, "Yeezus", fra 2013. GAFFAs musikanmelder Michael José Gonzalez kvitterede med seks stjerner under overskriften: "Mere cocky end nogensinde – Kanye skruer op for egoet, ned for grænserne og begår endnu et mesterværk."

Se den ominøse "Piss On Your Grave" her:

ANNONCE