Nyhed

Se Bieber synge Sorry akustisk og tale om Selena Gomez

Den højaktuelle Bieber åbner for gammelt forhold hos talkshowværten Ellen DeGeneres

Det amerikanske tv-talkshow The Ellen DeGeneres Show under ledelse af Ellen DeGeneres holder i denne uge "Bieber Week" op til udgivelsen af Biebers fjerde album, "Purpose", der udkommer fredag den 13. november. Det betyder, at Bieber besøger showet hver dag, og han indledte ugen med blandt andet at fremføre sin seneste single, "Sorry", med Dan Kanter på akustisk guitar ved sin side. Se ham synge sangen nedenfor.

Bieber gav også et interview, hvor han på DeGeneres' spørgsmål svarede, at der kunne være en mulighed for en genforening mellem ham og ekskæresten Selena Gomez – hans første rigtige kæreste – når de to har været fra hinanden en tid og gøre nye erfaringer – måske finder de sammen igen, måske finder de hver især sammen med en anden. Han fortalte: "Der er en masse ting, der minder mig om hende. Jeg ser noget på tv og tænker 'Jeg husker, da vi så det her' eller 'Jeg husker denne her duft, den minder mig om en tid'."

Bieber fortalte også, hårdt presset af DeGeneres, at tre af sangene på hans kommende album er skrevet med Selena Gomez i tankerne. Heriblandt hans to nyeste singler, "What Do You Mean" og "Sorry", men også en tredje sang med titlen "Mark My Words".


Se interviewet og Biebers akustiske sang:  

ANNONCE