Nyhed

Ny video: Pilfinger ved, hvad du har brug for

Halvdelen af Djämes Braun minder os om i ny musikvideo, at vi skal slå os lidt løs og ikke bare parkere livet i en støvet kasse

Nu prøver den ene halvdel af duoen Djämes Braun, Lasse "Pilfinger" Kramhøft, kræfter som solo-artist. Se musikvideoen til hans single "Hvad Du Har Brug For" her forneden. 

Pilfinger har allerede modtaget stor opmærksomhed fra de hjemlige radiostationer med sin sorgløse lyd. Og ligesom sangen er der i musikvideoen fokus på det der med at lade sig rive ud af hverdagen, huske at danse sammen, lave nogle børn og bare glemme bekymringerne, der ender med at gøre os til levende robotter med musearm og laptop-lår.

Om videoen siger Pilfinger selv: "Det var en helt speciel video at optage, og helt anderledes end jeg har prøvet før. Jeg fik jo sat en kasse på hovedet, så ikke noget med at stå og lave trutmund og se lækker ud. Stor respekt for de gutter, der har brugt dage på at klippe, samle og bygge kulisserne – som virkelig giver videoen et helt anderledes look, end hvad man ellers ser i det danske videoland lige nu."


Hen over sommeren spillede Djämes Braun hele 21 gange rundt om i det danske land – heraf otte gange på Grøn Koncert. Det gjorde duoen på baggrund af deres debutalbum, "Modgift", som udkom i februar. Albummet modtog fem flotte stjerner af GAFFAs musikanmelder Henrik Bæk, der blandt andet skrev: "Hits er der rigtig mange af på albummet, der så absolut må kandidere til en af de mest ventede udgivelser dette forår."

Se "Hvad Du Har Brug For" her: 


ANNONCE