Nyhed

Se Justin Bieber synge Sorry – med Skrillex på guitar

Hittet bliver spillet i en nøgen udgave i ny video

Justin Bieber udgav i sidste uge en glad dansevideo til sin nyeste single "Sorry". Nu deler han en video, hvor han synger sangen i en akustisk version, med produceren Skrillex på akustisk guitar. De to er måske hinandens musikalske muser og har sammen lavet Biebers store hits "Where Are Ü Now" og "Sorry", førstnævnte sammen med Diplo under Skrillex' og Diplos fælles alias Jack Ü.  

Nu teamer de op til denne akustiske video, hvor også produceren Blood, som har været med til at producere "Sorry", medvirker. Der bliver snakket og skatet en del i videoen, men også sunget og spillet. Det er på mange måder et kig behind the scenes.

Videoen starter med, at Justin Bieber og Skrillex taler om deres samarbejde. "Helt ærligt, så var det hele så godt, at det var svært at finde ud af, hvor det skulle bære hen af," siger Skrillex. "At arbejde sammen med ham her (Skrillex, red.) er nemt, fordi han går så meget op i det", tilføjer Bieber. "Når du har folk, der går op i deres arbejde, er det det, der gør det bedre i sidste ende."


Derefter ser man Skrillex spille guitar til Biebers sang, og man ser dem skate som en pause i sangen.

Justin Biebers kommende album "Purpose" udkommer den 13. november.

Se den akustiske udgave af "Sorry" her:

ANNONCE