Nyhed

The National til Tinderbox

Også tre store danske bands melder deres ankomst til den fynske festival

I sidste uge kunne vi, til stor glæde for mange, offentliggøre Rammstein som det første hovednavn til Tinderbox 2016. Nu er festivalen så klar med endnu et hovednavn og en række danske navne til næste års festival.

Det netop offentliggjorte hovednavn er amerikanske The National. Bandet har et stort dansk publikum, og deres seneste besøg på dansk jord var i 2014, hvor de spillede på NorthSide Festival. Det alternative amerikanske rockband består af de to par brødre Dessner og Devendorf med Matt Berninger som forsanger. The National er i øjeblikket i studiet, så mon ikke der er chance for, at de har nyt materiale med, når de for første gang optræder på Fyn til sommer.

Festivalchef Brian Nielsen udtaler:


"Vi har fået en fantastisk start med programmet til Tinderbox i år. Først offentliggørelsen af Rammstein og nu The National. Med dagens tilføjelser bredes vores musikprogram ud som lovet, og der er flere spændende navne på vej lige om hjørnet."

Matt Berninger og Brent Knopf fra bandet Menomena er i øvrigt for tiden aktuel med sideprojektet El Vy, som netop i dag har udgivet deres debutalbum, "Return to the Moon", og 1. december giver de en udsolgt koncert i Pumpehuset. GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen er ganske tilfreds med El Vys album, som han netop har givet fire stjerner under overskriften "Matt Berninger i fri leg". Læs hele anmeldelsen her.

Ud over The National har Tinderbox også offentliggjort, at engelske The 1975 og danske Lukas Graham, Dizzy Mizz Lizzy og Malk De Koijn kommer og spiller på festivalen.


De danske hiphop-pionerer i Malk De Koijn spiller én ud af kun to sommerkoncerter. Dizzy Mizz Lizzy og Lukas Graham spiller ligeledes en af kun fire sommerkoncerter på Tinderbox.

Salget af partoutbilletter til næste års Tinderbox er i fuld gang, og salget af endagsbilletter starter på mandag den 2. november kl. 10:00 via tinderbox.dk

Se sangen "I Need My Girl" med The National her:

ANNONCE