Nyhed

Er der nogen, der kan låne Kaizers Orchestra-musiker et pumpeorgel?

Kaizers Orchestras organist giver koncert til CPH:DOX, men kun hvis han kan skaffe et pumpeorgel

Dokumentaren om norske Kaizers Orchestra, "The Accidental Rockstar", har premiere til dette års CPH:DOX-festival i København. I den forbindelse vil det nu på-ubestemt-tid-pauseholdende orkesters organist, Helge Risa, give en koncert, men til det mangler han et pumpeorgel.

Derfor beder han nu sine danske fans om hjælp til at skaffe et orgel, han kan låne til koncerten i København. 

Helge Risa er omdrejningspunktet og den "tilfældige rockstjerne", der lægger navn til dokumentaren, eftersom han startede ud som en simpel kirkedreng fra kystområdet Jæren i Norge, inden han blev kendt som Kaizers Orchestras ikoniske gasmaskeklædte organist. 


Dokumentaren beskrives som tredelt; delvist et portræt af Helge Risa, en dokumentarisk fortælling om bandet Kaizers Orchestra og en metafiktionsfilm om Kaizers specielle fiktive univers, identitet og fanbase.

"The Accidental Rockstar" har international premiere den 5. november klokken 21.30 på Bremen Teater. CPH:DOX løber fra den 5. til 15. november på forskellige lokationer rundt omkring i København. 

Hvis du eller en du kender ligger inde med et pumpeorgel, så send en mail til CPH:DOX's musikansvarlige, Adam Thorsmark på [email protected]


ANNONCE