Nyhed

Se ny video fra den internationale hitmager Tobias

Teenidolet Toby, der har skrevet en X Factor-vindersang, står nu på egne ben som Tobias

Sanger og sangskriver Tobias, tidligere kendt som Toby og Tobias Stenkjær, er nu ude med den første single "Worst in Me" fra sit kommende album, som udkommer i starten af 2016.

I den tilhørende video ses en plaget Tobias på flugt fra sin partner – og muligvis også nogle indre dæmoner.

I 1996 blev den kun 12-årige Tobias Stenkjær opdaget af pladeselskabet EMI, mens hans stod og spillede på strøget med sin guitar. Siden da har han i 2001, som 17-årig, udgivet et forholdsvis populært album under navnet Toby. Senere har han vundet en DMA Folk-pris for Årets Danske Country Album i 2009 for albummet "Blissfully Unaware", som han udgav under navnet Tobias Stenkjær. I 2012 udgav han nok et album under dét navn, det mere poppede "Changing". 


Sideløbende har han skrevet sange til og med flere inden- og udenlandske kunstnere, blandt andre X Factor-vinderen Idas hit "I Can Be", der i 2012 toppede den danske hitliste, spanske Auryns "Puppeteer", som har ligget på førstepladsen i Spanien, og hollandske Ben Saunders' "Heartstrings", der har ligget i top 40 på den hollandske single-salgsliste og medvirker på et album, som har toppet albumhitlisten i Holland. 

Nu er Tobias så tilbage i eget navn, denne gang uden efternavn og atter i den poppede afdeling.

Lyt og se videoen til "Worst in Me" her: 

ANNONCE