Nyhed

Video: Bo Evers varmer op til GAFFA Library Sessions

Oplev spillemanden og humoristen til live-interview og musik på Biblioteket Frederiksberg på tirsdag

Han er blevet kaldt den nye Povl Dissing, og allerede før han har udgivet så meget som en ep, er han blevet fortolket i X Factor og har passeret en million af både YouTube-visninger og streams af megahittet "Fred", der invaderede landets radiostationer i 2014.

Mød spillemanden og humoristen Bo Evers på Biblioteket Frederiksberg til GAFFA Library Sessions tirsdag den 22. september klokken 19.00. Her bliver han interviewet af GAFFAs Henrik Tuxen, ligesom han giver en håndfuld livenumre, og du kan også selv stille spørgsmål til ham.

Arrangementet koster 40 kr, men er GRATIS for GAFFA Guld og Platin-medlemmer (begrænset antal).


Du kan reservere 2 x billet ved at tilmelde dig på gæstelisten, hvis du er GAFFA Guld/Platin-medlem. Klik på "KØB NU"-knap via dette link. 

Hvis du ikke er GAFFA Guld- eller Platin-medlem, kan du opgradere til GULD her

Alternativt kan du købe billetter à 40,- hos Biblioteket Frederiksberg netop nu.


Som en ekstra service tilbyder GAFFA Library Sessions' sponsor, 90'eren på Gammel Kongevej, en gratis slow beer til alle, der fremviser en billet til GAFFA Library Sessions tirsdag aften efter arrangementet.

Næste GAFFA Library Sessions bliver tirsdag den 8. december, hvor gæsten er Steffen Brandt. Info om billetsalg følger.

Bo Evers og Henrik Tuxen har lavet en underholdende video, hvor de varmer op til arrangementet på tirsdag. Se videoen her.

ANNONCE