Nyhed

Embrace vandt X Factor 2016

Embrace tog Danmark med storm. Hør søskendeduoens vindersang 'Commitment Issues'

 

Søsterduoen Embrace bestående af 22-årige Anilde og 19-årige Azilda fra Holstebro tog Danmark med storm, da de vandt X Factor 2016.

Pigernes første sang i X Factor-finalen var pophittet " Like I'm Gonna Lose You" af Meghan Trainor. Badet i gult scenelys sang pigerne popballaden sammen med et stort kor. En præstation, der fik dommeren Thomas Blachman til at gå op på scenen og uddelegere krammer og kindkys til de to sangerinder.

Ifølge X Factor-værten Sofie Linde havnede Embrace i en rigtig mandesandwich, da pigerne optrådte sammen med soulsangeren Alex Vargas og popdrengene fra Scarlet Pleasure i pigernes anden liveoptræden på finaleaftenen.

I en symbiose med Alex Vargas sang pigerne Vargas-hittet "Shackled Up". Men de storslåede toner sammen med soulsangeren fik en flirtende karakter, da Embrace fyrede op for poppet flødemusik med Scarlet Pleasure. Sammen med Scarlet Pleasure-fyrene sang Embrace r&b-drengenes nye single "Casual".

På X Factor-scenen præsenterede pigerne desuden Danmark for deres helt nye sang "Commitment Issues". En sang, der handler om at tage chancen, når den melder sig. En chance, som de to søskende tog, da de meldte sig til X Factor 2016. Sangen er skrevet og komponeret af musiker og producer Daniel Fält, den engelske singer-songwriter Emily Poppy Andrews samt dansk-engelske Marcus Winther-John.

Efter at have vundet X Factor 2016 kan pigerne se frem til at indspille en ep i London. Pladen skal indspilles i et samarbejde med et eksklusivt sangskriver- og producerteam i form af Julian Bunetta og John Ryan. Makkerparet har skrevet og produceret sange til kunstnere som One Direction, John Legend, Chris Brown og Jason Derulo. Ud over en ep skal pigerne indspille en musikvideo, som bliver instrueret af instruktør Michael Sauer Christensen, der tidligere har lavet musikvideoer for danske kunstnere som Burhan G og Nik & Jay.

I X Factor-finalen dystede Embrace mod Alex og Reem, hvor Alex som den første gik ud med færrest seerstemmer, inden Embrace og Reem skulle dyste om den endelige sejr. Alex sang numrene med "Painkillers" i duet med Patrick Dorgan og "Tunnel Vision" i duet med Mads Langer, mens Reem sang "Golden" i duet med Brandon Beal og "I Won't Let You Down" i duet med Christopher.

Læs en længere reportage og se masser af billeder fra showet i DR Koncerthuset lige her.

 

Hør Embraces sang "Commitment Issues":

ANNONCE