Nyhed

Nu åbner Danmarks første danske musikkanal på YouTube

Splay Networks lancerer ny musikkanal med fokus på medieudviklingen

Nu åbner Danmarks første musikkanal på YouTube. Navnet er "Repeat", og kanalen er produceret af Splay Networks.

Siden dr-programmet Boogie lukkede og slukkede i år 2010, er musikken ifølge den nye musikkanal især rykket over på streamingtjenesterne. Splay Networks har lanceret den første danske musikkanal på YouTube. Ifølge Splay Networks er programmet inspireret af følelsen af at være så vild med noget, at man vil opleve det ad flere gange.  

Gentagelsen er ifølge COO hos Splay Networks Adrian Langer en vigtig element på den nye tv-kanal. Årsagen til Boogies død var ifølge Adrian Langer, at programformatet slet ikke var tilpasset nutidens medieudvikling:

"Musikbrugere er mere end nogensinde online, hvor de finder og deler indhold. Vi ser, at der er en massiv interesse for at udforske eksklusivt indhold med artister, koncerter og nyheder. Derfor er det oplagt at lancere en moderne musikkanal, der følger brugernes adfærd og præmisser. Artisterne er ombord, og med Splay Networks er brugerne garanteret spændende online indhold, som man forhåbentlig har lyst til at se igen og igen."

En af de kunstnere, der allerede er kommet om bord på Repeat er forsanger Mattias Kolstrup fra singleaktuelle Dúné:

"Fedt, at der endelig er kommet et musikprogram til unge igen. Et sted, hvor du kan opdage ny musik og acts på en sjov og anderledes måde. Jeg glæder mig til at se, hvor det bærer hen!" lyder det fra den 27- årige forsanger, der også medvirker i reklamen for det nye musikprogram.

I første omgang bliver Repeat drevet af få aktører, men målet er, at flere partnere vil se muligheden i at slutte sig til og udvikle Repeat.

"Vi håber, at REPEAT får mange fans. Vi har allerede en stærk partner i Universal Music og håber, at potentielle partnere vil se muligheden for et stærkt samarbejde. Repeat er en enestående mulighed for at gå i dialog med musikelskere, der ellers kan være svære at nå," siger Adrian Langer.

På musikkanalen vil man kunne opleve programmerne Vlog Box, VIP og F*ck our FOMO.

Vlog Box: Værten Daniel Hoff og ugens kendte musikalsk gæstevlogger vlogger om musik, underholdning og gode historier fra Repeats vlogging- studie.

Vlog Box Extra: Vært Daniel Hoff møder ugens musikalske gæst til udfordringer og oplevelser.

VIP: Værtinden Sus Wilkins giver dig all-access backstage til interviews, artisternes øvelokaler eller de hotteste koncerter.

F*ck our FOMO: F*ck our FOMO: Rasmus Brohave er dine øjne og øre til koncerter og event, så du kan "fucke dit FOMO" – det er som du var der selv (næsten). 

ANNONCE