Nyhed

Andreas Odbjerg afslører udgivelsesdato for nyt album i podcasten Ildsjæl

GAFFA.dk – alt om musik

Hitmagerens første fuldlængdealbum er på gaden 4. marts

Det er blevet tid til tredje afsnit i anden sæson af Ildsjæl – podcasten, hvor producer, sanger og rapper Ankerstjerne taler med danske artister om deres personlige passion, værk og virke. 

Denne gang snakker Ankerstjerne og hans medvært, produceren og det tidligere Dúné-medlem Ole Bjørn, med Andreas Odbjerg, som har storhittet de sidste par år med sange som "Føler mig selv 100", "I morgen er der også en dag" og "Stor mand", sidstnævnte i selskab med Tobias Rahim.


Ankerstjerne får blandt andet Andreas Odbjerg til at afsløre udgivelsesdatoen på sit første fuldlængde-album. Det udkommer 4. marts, men titlen er endnu ukendt.

Samtalen handler blandt andet om Odbjergs temmelig lange vej til succes. Han indledte karrieren for mere end 10 år siden i funk- og discobandet Them Socks og blev senere sanger i r&b/popduoen Moses: "Andreas", inden han endelig gik solo og endelig fik sit gennembrud. "Jeg brugte fem år på at finde min lyd," siger Odbjerg blandt andet.

Sideløbende har Odbjerg skrevet sange til og med en lang række danske kunstnere, blandt andre Malte Ebert, Lord Siva og netop Ankerstjerne og er blevet noget af en hitmager. Han er dog langtfra altid sikker på, hvornår noget bliver et hit og troede, han havde ødelagt Drew Sycamores karriere ved at være medsangskriver på "45 Fahrenheit Girl" – der er blevet et af hendes største hits.


I de unge år som musiker var Odbjerg også temmelig fattig og fortæller blandt andet, at han engang sagde nej tak til at ud og spise med Ankerstjerne, fordi han ikke havde råd til det. Nu går det heldigvis meget bedre.

Det nye afsnit af Ildsjæl kan streames fra alle platforme fra i dag.  

LÆS OGSÅ: ANDREAS ODBJERG-INTERVIEW: Uddannelsen i sangskrivning gav mig ro


ANNONCE