Nyhed

Rygte: Er Robbie på vej tilbage til Take That?

Rygter i den engelske presse vil, at Robbie Williams har planer om at vende tilbage til sin gamle gruppe, som han også indspiller nyt materiale med, forud for deres 25 års jubilæum næste år

Rygterne vil, at Robbie Williams er på vej tilbage i folden hos Take That. Samtidig arbejder han angiveligt også på nyt materiale for bandet. Det skriver NME.

Williams, som har haft en yderst succesfuld solokarriere ud over sin tid i boybandet, har tidligere kvittet Take That to gange – første gang i 1995 og så igen i 2014. Det menes, at han arbejder på materiale til et "best of-album" forud for fejringen af bandets 25 års jubilæum.

The Sun fortæller, at Robbie Williams vil slutte sig til de tilbageværende Take That-medlemmer, Gary Barlow, Mark Owen og Howard Donald, i 2017. Det tidligere medlem Jason Orange menes dog ikke at vende tilbage til scenen sammen med Williams.


Et kommende nyt album vil blive det kun andet album, som Take That har udgivet som trio. Williams indspillede sidst med Take That i 2010. Det blev til albummet "Progress" – et af de hurtigst sælgende album i verdenshistorien. Det modtog fire stjerner af GAFFAs anmelder Mikkel Elbech under overskriften: "Absolut hæderligt popudspil fra den genforenede kvintet." Læs hele anmeldelsen her. 

En kilde fortæller til The Sun: "Robbie elsker at være en del af den kreative proces, og han har masser at byde på. Han havde indvirkning på det sidste Take That-album, han medvirkede på, hvor han stod bag electro-lyden, som også afspejlede den kreative retning i hans solo-karriere. Han er en forandret mand, siden studieindspilningerne i sine unge dage og tager tingene langt mere seriøst."

En talsmand for Take That har endnu ikke bekræftet rygterne.


ANNONCE