Nyhed

Sebastian Lind vender hjem til Store Vega

Lind spiller til december sin eneste danske koncert i år

Sebastian Lind giver sin eneste koncert på dansk grund i 2016, når han spiller i Store Vega den 7. december.

Da multitalentet udgav sit seneste album, "Messed Up Happy Kid", internationalt røg det direkte ind i Top10 på iTunes i Tyskland, Østrig og Schweiz – og han tog på en større turné rundt i de tysktalende lande.

I Danmark røg alle 4 singler fra albummet ind på P3 og P4, blandt andet "FAKE", der blev Ugens Uundgåelige på P3. Samtidigt blev Sebastian nomineret til P3 Talentet ved P3 Guld, samt spillede et væld af danske festivaler og udsolgte shows rundt i landet. Efter hele 21 koncerter på 26 dage afsluttede Lind sin Danmarks-turné i Store Vega – og her vender han tilbage til i december.


Det bliver Sebastians eneste koncert i 2016, hvor han vil byde på et live show med musik fra sine tre tidligere albums og nyt materiale fra det kommende album, der udgives i hele Europa til foråret 2017. Løbende vil Vega i samarbejde med Sebastian Lind løfte sløret for nye sange op til koncerten. 

"Messed Up Happy Kid" udkom i 2013 og var skrevet, produceret og indspillet af Lind selv. GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez kvitterede med fire stjerner og skrev: "Der er rigeligt at både fordybe sig i og danse til på denne fine plade, der efterlader plads til at være både messed up og happy."

GAFFAs Rune Schlosser interviewede Sebastian Lind i 2013. Du kan læse interviewet her.

Sebastian Lind giver sin eneste danske koncert i 2016 i Store Vega den 7. december. Billetter er i salg og kan skaffes via billetlugen.dk
 
ANNONCE