Nyhed

The Blue Van holder jubilæumskoncert med gæster

Blandt andre kommer Christian Vium fra Go Go Berlin og Nabiha

Den 21. april afholder The Blue Van en jubilæumskoncert i Pumpehuset. Bandet har spillet sammen i 20 år, og det fejrer man nu med en stor koncert, som krydres af gæstesolisterne Christian Vium (Go Go Berlin), Nabiha og Nic Cester med en fortid som sanger i det australske rockband Jet.

Den danske rockgruppe blev dannet i Hallund uden for Brønderslev. Sammen øvede bandet i kælderen hos et af medlemmernes tunghøren bedstemor.

I 2004 udgav de debutalbummet "The Art of Rolling", som blev fulgt op af turnéer i USA og Canada. Siden da er det blevet til yderligere fem studiealbum, hvoraf bandets seneste udspil er "Letters" fra 2015.


Sammen har det rockede firkløver spillet utallige koncerter i Danmark. Sidste år gæstede The Blue Van Smukfest, hvilket resulterede i en femstjernet koncertanmeldelse samt følgende ord: "Rockband viser, hvor skabet skal stå og bolter det til væggen".

Nu er rockdrengene klar til en stor jubilæumskoncert. En koncert, som bliver spillet sammen med følgende kunstnere:

Køb billetter til koncerten på Billetto


Christian Vium (forsanger Go Go Berlin)

Den hæse, energiske forsanger fra Go Go Berlin, der altid danser rundt på scenen med sin guitar. Den unge forsanger har tidligere spillet support for The Blue Van sammen med de andre gutter fra Go Go Berlin. Se bandets seneste video, "Kids".


Nabiha 

Selvom koncertaftenen står i rockens tegn, kommer popsangerinden Nabiha forbi Pumbehuset i København. Nabiha har tidligere været gæstesanger på The Blue Van-hittet " Love Radar" fra 2015. Hør nummeret her: 


Nic Cester

I år 2006 varmede The Blue Van op for det australske rockband Jet. Nu kommer forsangeren Nic Cester fra Jet til Danmark for at hylde The Blue Van. Hør et af Jets største hits, "Are You Gonna Be My Girl?"


 

ANNONCE