Nyhed

Conor Oberst gæster Danmark til januar

Den fremragende sanger og sangskriver giver koncert i Bremen Teater

Den amerikanske sanger og sangskriver Conor Oberst gæster Danmark til januar. Det sker når han giver koncert på Bremen Teater onsdag den 25. januar. 

Conor Oberst efterhånden haft sin musikalske hånd med i et hav af projekter, blandt andet indieprojektet Bright Eyes, punkbandet Desaparecidos og som solist i eget navn.

Baggrunden for koncerten er udgivelsen af Obersts syvende soloalbum, der udkommer til oktober i år med titlen "Ruminations".  


Vi skal tilbage til 2014 for at finde sidste album fra den nu 36-årige Conor Mullen Oberst, hvor han udgav det anmelderroste "Upside Down Mountain", der af GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzalez fik hele seks stjerner med på vejen: "Conor Oberst flekser på mageløse Upside Down Mountain sangskrivermusklerne i nærmest uhørt grad (…). Mesterligt.". Du kan læse hele anmeldelsen her.

I slutningen af 90’erne har Conor Oberst blandt andet spillet med både R.E.M. og Bruce Springsteen. Han er kendt for sin karakteristiske vokal og sit eminente sangskrivertalent og blev i 2008 anerkendt for sidstnævnte, da han af Rolling Stone Magazine blev kåret som årets bedste sangskriver.

Det kommende album "Ruminations" blev skabt på en enkelt vinter, til der ikke var mere brænde tilbage i garagen og indspillet på under 48 timer. Lyden er nøgen, og de mange instrumenter, der normalt flankerer Conor Oberst, er væk.


Det bliver således en ny side af Conor Oberst, publikum får at se på Bremen Teater onsdag den 25. januar 2017: En mand, der kun er bevæbnet med det essentielle – guitar, klaver, harmonika og poesi til op over begge ører.

Billetsalget til koncerten starter torsdag den 1. september klokken 10 via Billetlugen

 


I klippet herunder kan du høre hittet "Zigzagging Toward the Light" fra det seks-stjernede album "Upside Down Mountain"

ANNONCE