Nyhed

Haven Festival er klar med det endelige program – og en aflysning

Se det fulde program til den nye festival på Refshaleøen

De sidste navne til den musikalske del af Haven Festival bliver i dag offentliggjort. Festivalen er et eksperiment mellem Aaron Dessner og Bryce Dessner fra The National, kokken Claus Meyer og ølbryggeren Mikkel Borg Bjergsø, hvor koncertarrangøren Beatbox Entertainment får lov at skabe rammerne.

De tre sidste programtilføjelser er som følger:

Bon Iver


Justin Vernon og hans band udgør tilsammen det amerikanske indie-folk band og har været et af de største ønsker for Haven at kunne præsentere på debutåret for festivalen her i 2017. Bon Ivers seneste skud på stammen er albummet ”22, A million” (2016). Bon Iver har ikke spillet i Danmark siden 2012, da to planlagte koncerter i februar 2017 i Den Grå Hal blev aflyst sammen med resten af Bon Ivers forårsturné.

Tinariwen 

Bluesbandet blev dannet tilbage i 1979 i Saharaørkenen i Mali. Bandets navn betyder i sig selv ”ørken”, de synger hovedsageligt på fransk eller Tamasheq, og musikken er melodisk og politisk med drømmen om selvstændighed fra Mail. De spillede i Danmark på Roskilde Festival tilbage i 2010 og fik dengang fuldt hus med seks stjerner fra GAFFAs anmelder Torben Holleufer. Læs anmeldelsen her.


Lisa Hannigan 

Hendes karriere startede da hun var gæstevokal for Damien Rice i 2001, og siden da har hun udgivet tre soloalbums, ”Sea Sew” (2008), ”Passenger (2011) og ”At Swim” (2016), som er båret af hendes melodiske vokal.

Det fulde program er klart, dog med en aflysning fra Chance the Rapper, som skulle spille til debuten på Haven Festival i år. Rapperen har desværre netop aflyst sin optræden på Haven Festival, samt fire andre europæiske festivaler i august.


Det vides ikke, hvorfor Chance har aflyst denne og andre festivaler: – Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at Chance har aflyst, men sådan går det jo desværre af og til, når man arrangerer festivaler. Til gengæld er vi super glade for at kunne løfte sløret for resten af vores line-up på musiksiden, som vi er meget stolte af, udtaler Sigurd Hartkorn Plaetner, talsmand for Haven.

Haven Festival har tidligere offentliggjort navne som Iggy Pop, Band of Horse, Feist, Beach House og festival-medarrangørerne The National. 

I forbindelse med offentliggørelsen af de sidste navne til Haven, og hvilke artister som spiller hvilke dage, har festivalen også besluttet at give deltagerne muligheden for endagsbilletter. Disse er dog yderst begrænsede og bliver sat til salg fra på mandag.


Se det fulde program under videoen.

Varm op med Bon Ivers "8 (circle)" fra hans nyeste plade. 


 

 

Fredag d. 11. august


Band of Horses

Beach House

Conor Oberst


Iceage

Igge Pop

Lisa Hannigan


Nelson Can

Rex Orange County

SBTRKT (dj set)


Tinariwen

 

Lørdag d. 12. august


Bon Iver

Danish String Quartet

Feist


Kwamie Liv

Liss

Mouse on Mars


Perfume Genius

The National

This is the Kit


When Saints Go Machine 

 

ANNONCE