Nyhed

Courtney Love: Der er mange grunge-sange, der handler om mig

Hole-forsangeren hævder at have været inspirationskilde til mange grunge-sange

Courtney Love, der er bedst kendt for at have været gift med Nirvana-forsangeren Kurt Cobain, har udtalt i et nyt interview, at mange af de grunge-sange, der blev skrevet i 90’erne, handler om hende, fordi hun har datet så mange sangere i de store 90’er-grunge-bands.

Courtney Love har, ud over sit ægteskab med Kurt Cobain, også været i et forhold med Smashing Pumpkins-sangeren Billy Corgan.

I interviewet med skuespiller Anna Faris, der har podcasten ”Anna Faris Is Unqualified”, sagde Love blandt andet, at hun lytter til et radioshow på radiostationen Sirius XM, der er opkaldt efter Nirvana-hittet ”Lithium”.


”Jeg lytter til Lithium, der næsten kun spiller 90’er-sange, og mange af dem handler faktisk om mig, hvilket er interessant. Der er så mange Smashing Pumpkins-sange om mig, der er en Bush-sang om mig.”

Love fortalte også Anna Faris følgende i interviewet: ”Jeg kan huske, at jeg datede den her filmstjerne i 90’erne, og vi lyttede til KROQ. Ud af seks sange i træk handlede de fem om mig. Det fortalte jeg ham og han sagde ”Nej, det er de ikke” og jeg sagde ”Jo, de er. Jeg datede alle de fyre, mand”.”

Courtney Loves seneste album med Hole var ”Nobody’s Daughter”, der udkom i 2010.


Lyt til ”Letter To God” med Hole her:

ANNONCE