Nyhed

Danske metaldrenge på europæisk turné med Katatonia og Agent Fresco

Vola er den 16. september klar med deres debutalbum. Se musikvideo til andensingle, 'Gutter Moon', her.

Den københavnske metalkvartet Vola, der den 16. september udkommer med deres debutalbum "Inmazes", er vejklare og drager til efteråret på stor europæisk turné med det store svenske metalband Katatonia og det islandske progrockband Agent Fresco.

Du kan nedenfor se musikvideoen til kvartettens anden single, "Gutter Moon".

Den mørke, rolige animerede historie, der udgør billedsiden til ”Gutter Moon”, skaber en god kontrast til det ellers positivt klingende melodiøse rocknummer. Videoen er begået af bandets bassist Nicolai Mogensen, og bag den gemmer sig en sød historie:

"Vi fik idéen til videoen til 'Gutter Moon', da vi faldt over en af min kærestes gamle tegninger, som havde ligget på vores spisebord i et stykke tid. Tegningen forestillede en stor skildpadde med en by på skjoldet og havde noget nærmest mytologisk over sig, som passede godt med den atmosfæriske lyd på nummeret," fortæller Mogensen. "Anne og jeg har brugt mange sene aftener på at tegne og diskutere videoen – hver eneste frame er tegnet i hånden, næsten 2000 i alt."

Skildpadder bevæger sig langsomt, og selvom skildpadden er hovedpersonen i Volas aktuelle video, ville det - ikke mindst nu med nyheden om supportturen for Katatonia - være synd at sige, at bandet bevæger sig med skildpaddefart. Der er nemlig ikke kun udsigter til en efterårsturné.

I 2017 meldes der allerede om en Vola-turné i marts og april samt sommerfestivaler i hele Europa. Derudover bliver 2017 også året, hvor bandet fortsat vil skrive på de sange, der skal udgøre deres 2. album.

Du kan se "Gutter Moon" her:

 
ANNONCE