Nyhed

Hvad vil du spørge Clara Sofie om?

Den snart albumaktuelle sangerinde svarer på spørgsmål fra GAFFAs læsere

Den 2. september udgiver Clara Sofie albummet Understrøm. Sangerinden har tidligere arbejdet med nogle af Danmarks mest producere – heriblandt Rune RK, Rune Rask og Tomas Barfod, men til sidst savnede hun at have mere kontrol. Resultatet blev, at hun selv lærte at producere sin musik.

Clara Sofie har genopfundet sig selv både personligt og kunstnerisk. Hun har gennemgået en transformation for at blive til den “nye" Clara Sofie hun er idag - 100% i kontrol og 100% tilfreds - uanset hvad folk synes. Derfor har Clara Sofie valgt selv at producerer, udfører og skrive alle sange på sit nye album.

Albummet Understrøm blev til i et studieskur på Islands Brygge hvor hun burede sig inde i et helt år for at få ro i sig selv og finde sit kreative udgangspunkt. Nu er albummet imidlertid lige på trapperne, og i den forbindelse svarer Clara Sofie på spørgsmål fra jer, kære læsere.


Alt I skal gøre er, at stille spørgsmål i kommentarfeltet herunder eller på Facebook eller Twitterr med hashtagget #clarasofiesvarer, og så sørger vi for, at de bedste spørgsmål kommer videre til Clara Sofie, der besvarer dem i næste nummer af GAFFA og her på GAFFA.dk.  

 

ANNONCE