Nyhed

Intet ondt blod mellem Richie Sambora og Bon Jovi

Den tidligere guitarist lykønsker sit gamle band på Twitter med udgivelse af deres nye single. Se videohilsen her.

Der er ingen sure miner mellem tidligere Bon Jovi-guitarist Richie Sambora og hans tidligere band. Han har nemlig lykønsket bandet for udgivelsen af titelnummeret fra deres kommende album "This House Is Not For Sale". Det skriver Classic Rock Magazine. Se videohilsen her forneden.

Opfølgeren på "What About Now" (2013) bliver samtidig bandets første udgivelse uden guitaristen - som forlod bandet forud for deres verdensturné i 2013, hvilket førte til en længere ordkrig, der til sidst fes ud. Forholdet mellem Sambora og forsanger Jon Bon Jovi syntes dog at være i bedring allerede året efter, da Jon udfordrede Sambora til at deltage i den famøse Ice Bucket Challenge. GAFFAs anmelder Keld Rud kvitterede med tre stjerner for "What About Now" og kaldte albummet "det ottende vidunder" sammenlignet med den forrige udgivelse.Det nye album, "This House Is Not For Sale", bliver udgivet via Island/Universal Music Group den 21. oktober, efter bandet forlod deres pladeselskab gennem 30 år, Mercury, efter bitter splid.

Sambora siger i en videobesked på Twitter: "Tillykke med den nye single, mand. Gud velsigne jer, held og lykke, jeg håber, at det går jer godt."

Jon Bon Jovi har da også svaret tilbage: "Thanks Richie and Orianthi. Ser også frem til at høre jeres nye album. Alt det bedst, JBJ."

Richie Sambora skulle efter sigende have et country-inspireret album på trapperne, som han har indspillet med sin samarbejdspartner og kæreste, Orianthi. Sambora har været sammen med den australske superguitarist, der tidligere har spillet for blandt andet Michael Jackson, siden de mødtes backstage til en koncert i 2013.Orianthi fortæller om Samboras kommende album: "Jeg er en stor country-fan. Den fede ting ved countrysange er historiefortællingen. De er virkelig rørerende og vellavede, og det er noget, som Richie og jeg gerne ville udforske."

@TheRealSambora thanks Richie and Orianthi . Look forward to hearing your record too...all the best, JBJ


— Bon Jovi (@BonJovi) 18. august 2016

ANNONCE