Nyhed

Karrusel er klar med festivalens største fest

Prominente dj's spiller op til fest i de odenseanske gader

Tidligere på måneden kunne vi offentliggøre spilleplanen til dette års Karrusel, som finder sted i Odenses gader 8.-10. september. Men nu er der offentliggjort flere navne til en hidtil "hemmelig" fest.

Den største fest under dette års Karrusel finder sted i krydset ved Vestergade/Søndergade den 9. september. Karrusel har netop offenliggjort, hvilke artister der optræder til den store gadefest. 

De garvede natklub-drenge fra The Gym, Leo Rebaz, Stig Berthelsen, Nicolai Pedersen og Amin Safari går i år sammen med Odense bryggeriet Albani og duoen TooManyLeftHands (billedet) for at skabe den største gadefest under dette års Karrusel. Det forventes, at flere tusinde vil dukke op og feste i gaderne.


Også Kongsted er blevet præsenteret som optrædende til gadefesten. Den danske dj, der tidligere på måneden høstede fem flotte stjerner af GAFFAs anmelder Mads Jensen for sin optræden til Smukfest.

Som afslutning på festen tilbydes der søndag den 11. september Søndagshygge på Østre Plads, hvor der vil blive skruet ned for bassen og op for hyggen.

Billetten til tre-dags festen koster for studerende 195 kroner, mens det for ikke-studerende koster 245 kroner – for alle tre dage.


Billetter og yderligere information kan findes via Karrusels hjemmeside

 

I ventetiden til den store fest kan du varme op med den officielle trailer til festivalen i klippet herunder

Karrusel 2016 (Official Teaser) from karruselfest on Vimeo.

ANNONCE