Nyhed

Nu kan du blive gift på årets Gutter Island Garagerock Festival

Hvem vil du gerne giftes med? Din kæreste? Din bedste ven? Eller måske den burrito, du har i hånden? I den kommende weekend kan du blive gift med den eller det, du holder allermest af på Gutter Island Garagerock Festival

I den kommende weekend lukkes dørene op for årets Gutter Island Garagerock Festival på Masnedø ved Vordingborg. Men i år kommer festivalen ikke kun til at stå i musikkens tegn – den kommer også til at stå i kærlighedens tegn.

På dette års festival bliver det nemlig muligt at blive gift med sin udkårne: mand eller kvinde, hund eller kat, en burrito eller sig selv. Vielsen står den tyske kunstnergruppe St. Pauli Chapel of Love fra Hamborg, hvis mål er at sprede kærligheden, hvor end de er. Sammen med The Cheating Hearts – ligeledes fra Hamborg – åbner St. Pauli Chapel of Love fredagens musikprogram, hvor der er mulighed for at blive gift foran scenen og det øvrige publikum, og desuden låne bryllupstøj, ringe med mere.

Men giftermål er ikke det eneste nye tiltag på dette års udgave af Gutter Island. I år får festivalgængerne også mulighed for at komme i wellness, deltage i tyreridingskonkurrence og smage på Gutter Islands helt egen øl.


Gutter Island  Garagerock Festival har fundet sted hvert andet år siden år 2000 på det gamle koldkrigsfort på Masnedø ved Vordingborg. I år kan man blandt andre opleve Cheetah Chrome & The Knobs, The Defectors og Fribytterdrømme.

 

Varm op til weekenden med Fribytterdrømme:

ANNONCE