Nyhed

Sex Pistols-sanger ramt af flaske i hovedet på scenen – men synger videre

John Lydon fra Public Image Ltd. fortsætter koncerten, selvom blodet flyder

Det gik vildt for sig, da det engelske post-punkband Public Image Ltd. gav koncert på spillestedet Blondie i Santiago i Chile søndag den 14. august. Under koncerten blev gruppens sanger John Lydon ramt af en flaske i hovedet, hvilket fik blodet til at flyde, og koncerten blev kortvarigt stoppet, skriver Rata.cl og Pitchfork.

Lydon råbte "Sikke en fucking kujon" og tørrede blodet væk med et håndklæde, mens bandet og deres crew forsøgte at finde den skyldige. Efter et kort øjeblik sagde Lydon dog "Vi fortsætter!", og bandet spillede videre med Lydons hoved viklet ind i et håndklæde.

Efter koncerten skrev Lydon på Twitter: "Glas-angreb i aftes i Chile. Det påvirkede ikke resten af publikum. Fed koncert, det lever".


Tilbage i 1996 blev Lydon, dengang i rollen som sanger i de gendannede Sex Pistols, forsøgt ramt af flasker, da gruppen spillede på Roskilde Festivals Orange Scene. Dengang afbrød bandet koncerten før tid grundet flaskekastene.

Se en videooptagelse af optrinnet umiddelbart efter flaskekastet nedenfor – og allernederst hele Sex Pistols' 18 minutter korte koncert på Roskilde Festival 1996.


p> — John Lydon Official (@lydonofficial) August 15, 2016

 

 


p>
ANNONCE