Nyhed

Stjerneparade fester for Rolling Stones-nørder

Steen Jørgensen, Kira Skov, Bjørn Fjæstad og Lorenzo Woodrose er på plakaten til speciel Rolling Stones-hyldest den 20. august

Det er godt nok en af de mest nørdede idéer, undertegnede længe har hørt om. Ikke desto mindre er der lagt op til en seriøs fejring af Verdens Største Rockband, når en perlerække af danske musikere går på scenen i Fristaden Christianias ikoniske Den Grå Hal lørdag den 20. august.

Skru tiden tilbage til 1975. The Rolling Stones havde netop fået Ron Wood med på guitar i stedet for Mick Taylor. Et halvt år før havde de udsendt det fede album It’s Only Rock’n’Roll, og den 13. juli nåede de frem til Los Angeles og spillede en koncert, som der siden er gået frasagn om. En koncert der simpelthen var en af de fedeste med rullestenene nogensinde. Og som i mange år kun var dokumenteret på en piratudgivelse ved navn LA Friday. Det er der siden rettet op på, hvor en udførlig udgivelse fra samtlige Los Angeles-koncerter er ude som del af Rolling Stones Archive.

Det er den koncert, vi skal opleve i Den Grå Hal, altså med samme sætliste og med et imponerende band, som tæller en stribe af danskrockens absolutte eksperter ud i The Glimmer Twins og deres venners lyd.


Dertil folk som Steen Jørgensen, Kira Skov, Lorenzo Woodrose, Allan Vegenfeldt og Bjørn Fjæstad til at gå ind og levere vokalerne. Det skal nok blive rigtigt godt.

Numrene bliver de vanlige med reference til slut-1960’ernes og 1970’ernes gyldne album, altså blandt andre Honky Tonk Women, All Down The Line, Star Star, Gimme Shelter, Wild Horses og så videre.

Der er lagt op til både fed nostalgi og nyfortolkninger i den gamle ridehal på hjørnet af Prinsessegade og Refshalevej.


It’s Only Rock’n’Roll (and I like it).

Billetter fås via Billetlugen.

Sted: Den Grå Hal, Christiania, Refshalevej 2


Tid: Lørdag den 20. august kl. 19

Pris: kr. 320,-

ANNONCE