Nyhed

Suge Knight ville dræbe Eminem

Eminems tidligere bodyguard hævder, at den iltre Suge Knight var ude efter Slim Shadys skind

Eminems tidligere bodyguard hævder, at produceren og pladeselskabschefen Suge Knight engang har prøvet at få rapperen myrdet. Det skriver NME.

Myron Williams fortæller i nyligt interview, at Eminem var et mål til Source Awards i 2001.

Ifølge Vulture forklarer Williams, at ændringer i ceremoniens siddeplaner betød, at bodyguards ikke var tilladt at sidde nær deres klienter.

"Jeg bemærkede, at i midten af gangen begyndte Eminem at skændes med alle de her fyre i røde trøjer," mindes Williams. "Jeg bemærkede, at hans ansigt ændrede sig, og han bliver ligesom helt tomatrød. Og der er et hav af røde fyre omkring ham. Jeg var nødt til bryde igennem og hive ham væk."

Williams siger, at mændene i rødt repræsenterede Knights Death Row Records og var blevet beordret til at "gå i flæsket" på Eminem.

Bodyguarden fik rapperen ud af den optrappede situation med hjælp fra Dr. Dres bodyguards. "Vi var i bæst-mode under hele optrinnet," siger han.

Suge Knight sidder for tiden fængslet, mens han venter på at komme for retten for mord.

Episoden fandt ifølge TMZ sted i Los Angeles-bydelen Compton i forbindelse med en reklame-fotoskydning til den kommende biografiske film "Straight Otta Compton" om den legendariske Los Angeles-hiphop-gruppe N.W.A. Her skulle Suge Knight angiveligt være ankommet med sin ven Terry Carter, men de blev bedt om at forlade stedet af nogle sikkerhedsvagter.

Knight var efter sigende kommet i et slagsmål, hvorefter han gik tilbage til sin bil og satte den i bakgear. Vennen, Terry Carter, skulle i samme øjeblik være gået bag om bilen for at gå hen til passagersiden, men blev i stedet ramt af den bakkende bil. Han blev senere erklæret død, mens en anden person, angiveligt skuespilleren Cle "Bone" Sloan, blev hårdt såret ved samme lejlighed. Herpå forlod Knight stedet.

Knight erklærede sig i februar uskyldig i anklagerne.

ANNONCE