Nyhed

The Kills aflyser koncert i København

Sygdom har forårsaget en aflysning af flere store shows inklusive den kommende koncert i Vega

Garagerockduoen The Kills var skemalagt til at optræde i Store Vega tirsdag den 9. august, men nu er deres danske koncert, sammen med flere andre, blevet aflyst grundet sygdom. "Alison har fået lungebetændelse, og i hendes forsøg på at komme sig fuldstændig kan vi ikke rejse og spille koncerter på dette tidspunkt," skriver duoen på Facebook.

GAFFA anmelder Pelle Sonne Lohmann havde glædet sig til deres rå og upolerede garage-lyd, og da de spillede på VoxHall i 2008, kvitterede han med fem stjerner og skrev blandt andet: 

"The Kills er kort og godt et fremragende liveband. Duoens snerrende og relativt nedbarberede udtryk, der skåret ind til benet er bygget op om maskinelle trommespor, forvrængede guitar-(blues)rundgange, aggressivt pågående vokaler og en ikke ubetydelig tæft for fængende melodier vinder meget ved at blive præsenteret i live-sammenhænge som denne." Læs hele anmeldelsen her.


Man kan blot håbe på en hurtig bedring og en ny dansk koncert, som arrangøren og bandet arbejder på. I mellemtiden kan fans, der har købt billetter, lige nu få dem refunderet hos billetudbyderen. 

 

ANNONCE