Nyhed

Video: På bytur med hardrockgruppen Junkyard Drive og en Drama Queen

Så er der dømt klassisk rock'n'roll

Den unge danske hardrock-kvintet Junkyard Drive er klar med deres første single og video, til sangen "Drama Queen", en klassisk hardrocksang i bedste AC/DC- og Guns N' Roses-stil.

I videoen følger man skiftevis bandet og en ung kvinde i byens natteliv, og kvinden lever fint op til betegnelsen "Drama Queen" ved at indtage anselige mængder alkohol og flirte med adskillige mænd, hun møder på sin vej, men på et tidspunkt begynder tingene at komme ud af kontrol. Se selv med i videoen ovenfor.

Junkyard Drives debutalbum "Sin & Tonic" udkommer i begyndelsen af 2017 på det danske rock- og metalpladeselskab Mighty Music (Electric Guitars, Mike Tramp, Solbrud med flere) og er produceret af Søren Andersen, kendt som guitarist i Electric Guitars og som producer for blandt andre Mike Tramp, Artillery, Baal med flere.


Junkyard Drive kan opleves live følgende steder i den kommende tid:

27. august: Gimle, Roskilde

3. september: Mosten Raceday, Allingåbro


23. september: DTU Lyngby

I oktober tager Junkyard Drive desuden på turné til Florida, Texas og Mexico.

I 2014 anmeldte GAFFAs demo-anmelder Hansen Junkyard Drives demo "Junkyard Luxury" til fire stjerner og skrev blandt andet følgende: "Så er der den helt brede røvballe, når AC/DC-skyggen falder så tungt, at selv skyggerne får sig en frisk boogie. Der følges meget stramt op på formlen, men sangene er skrevet med sikker hånd og udført helt rigtigt. Alle roller bliver udfyldt lige efter bogen, og alle spiller godt."


Læs hele anmeldelsen her.

 

 


ANNONCE