Nyhed

Vind meet’n’greet med tidligere Kraftwerk-medlem

Nu kan du vinde billetter og møde med synth-legenden, Wolfgang Flür, når han optræder til årets Wave Fest den 3. september i Pumpehuset

Det tidligere Kraftwerk-medlem, Wolfgang Flür, kommer til Danmark og giver koncert i forbindelse med Wave Fest den 3. september i Pumpehuset.

I den forbindelse kan du vinde billetter til koncerten, samt et møde med synth-legenden. Vi trækker i alt tre heldige vindere.
Førstepræmien er to V.I.P billetter til synth talk inkl. møde med Wolfgang Flür + koncert og Wave-fest, og de to andenpræmie-vindere får hver to standardbilletter til koncert og Wave-festen, som kører fra kl. 22 – 04.

For at deltage i konkurrencen skal du være medlem af GAFFA Plus. Du kan oprette dig gratis her. Som medlem af GAFFA Plus har du også mulighed for at købe billetter til showet billigere, samt deltage i fremtidige konkurrencer.


Wolfgang Flür var medlem af Kraftwerk fra 1973-1986, og var dermed en del af gruppens klassiske album "Autobahn", "Radioaktivität", "Trans-Europa Express", "Die Mensch-Maschine", "Computerwelt" og "Electric Café".

Kraftwerks betydning for det musikalske landskab er ikke sådan at kimse af. Med sange som ”The Model”, ”Tour De France” og ”Autobahn” har kvartetten været direkte inspirationskilde for genrer som synthpop og new wave, industrial og techno, også for hiphop, pop, metal og moderne klassisk musik har Kraftwerk haft en vis betydning.

Til koncerten vil Flür optræde både solo- og Kraftwerk-materiale og et flot visuelt show. Med Wolfgang Flür er der, med andre ord, mulighed for at opleve en mand, der har været med til at skrive musikhistorie.


Deltag i konkurrencen ved at svare rigtigt på følgende spørgsmål.

Hvilket band var Wolfgang Flür medlem af fra 1973-1986 og bedst kendt fra?

a. Depeche Mode
b. New Order
c. Kraftwerk


Send dit svar til [email protected]

Konkurrencen slutter den 24. august, hvor de heldige vindere bliver udtrukket ved lodtrækning.

 


ANNONCE