Nyhed

Mød Gulddreng i GAFFA december – på gaden i dag

Læs også interviews med Blak, Jimilian, Bruno Mars og mange flere

Så er GAFFA december på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, anmeldelser, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie er det første større magasininterview med Gulddreng, der har været allestedsnærværende i 2016 med nu seks singler, der alle har toppet hitlisten. Kom med bag facaden på manden, der gør alt, han rører ved, til – ja, guld.

Gulddreng er en af Singlekongerne, der har hittet stort i Danmark i 2016 med sange, der er gået viralt. Andre navne er Pattesutter, Blak, Jimilian og Bro. Vi har talt med dem alle for at høre mere om, hvem de er, og hvad de vil.

Traditionen tro kårer GAFFAs samlede skribenter årets bedste danske og internationale album. Se listen og læs mere om de i alt 30 album.
 
Bruno Mars er også en gulddreng og er aktuel med nyt album, "24K Magic", og koncert i Royal Arena til maj. Vi har mødt ham til en snak om den uforklarlige kærlighed til musikken, frustrationens benspænd og et helt særligt jakkesæt.
 
Desuden kan du læse interviews med Julia Jacklin, JOHS og Jack Savoretti, læse ep-aktuelle Xander svar på læsernes intelligente spørgsmål, høre om filminstruktør Fenar Ahmads musiksmag – og meget mere.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med decemberudgaven af GAFFA!

Hør en playliste med kunstnere, vi skriver om i GAFFA december:

ANNONCE