Nyhed

Nabiha udgiver eftertænksom og personlig sang og video som julegave

Sangerinden er klar med "My Truth" og lover mere ny musik i 2017

Nabiha har netop offentliggjort en helt ny, eftertænksom, følsom og personlig sang og video, "My Truth", som en julegave til sine fans. Sangen kommer ikke på streamingtjenesterne og kan altså kun opleves som video – se den ovenfor. Til gengæld kommer der ny officiel musik fra Nabiha i starten af 2017. 

Vi har stillet Nabiha nogle hurtige spørgsmål om hendes nye sang og video:

Hvad handler "My Truth" om?


– “My Truth” handler om at reflektere over livet og finde ro med sig selv i en hektisk verden. Den handler om at følge sin intuition, om at skabe sin egen historie og at være tro mod det, der betyder allermest.

Hvordan går det i tråd med musikvideoen?

– Videoen til “My Truth” er sangens budskab i billeder. Den er simpel, ærlig, ind til benet, og jeg synes, at den passer perfekt til årstiden, hvor vi tænker tilbage på året, der er gået og det nye, vi er på vej ind i. Der er sket meget for mig de seneste par år, både personligt og arbejdsmæssigt, som jeg har lyst til at dele med jer. Ikke kun musikalsk, men også visuelt med alle små videoklip fra mit liv.


Hvordan er "My Truth" blevet til?

– “My Truth” blev til i Los Angeles for to et halvt år siden i samarbejde med producer Carl Ryden, som jeg har arbejdet tæt med siden min første plade. Og sangskriverne Luciana Caporaso og Nick Clow, som jeg blandt andet har skrevet singlen “Animals” og ”Perfectly Human” med. 

– Begge mine forældre var midt i hver deres kræftforløb, og jeg havde brug for at skrive et nummer, der kunne sætte alt på pause. Et helle, hvor frustrationer og sorg blev udskiftet med håb og afklaring. En simpel og ærlig sang, der kunne sætte mit liv lidt i perspektiv.


Hvilke følelser håber du, lytteren får? Og hvilke følelser skaber sangen hos dig?

– Jeg håber, den kan give folk en ro i deres travle hverdag. Jeg ville elske, hvis den mindede om at være til stede i nuet og på godt og ondt at sætte pris på det, vi har.

– Når jeg lytter til sangen og ser musikvideoen til “My Truth”, får den mig til at tænke tilbage på et år, der er fløjet af sted, på mit liv og på alle de skønne mennesker i det. På en eller anden nytårsfortsæt-agtig måde minder den mig om det, der er vigtigst for mig og kernen af alle de gode ting, jeg vil tage med mig ind i 2017. 


Nabiha kommer desuden med et lille fun fact: – Idéen til at lægge ”My Truth” ud nu samt video-konceptet kom til i samvær med min manager Methe Maichner og sangskriver Ayak Thiik. Du kan se en bid fra det møde i videoen 01:18-01:23.

"My Truth" er den første sang, Nabiha offentliggør, siden singlen "Weapon" udkom i januar. Hendes seneste album er "Mind the Gap" fra 2013.

 


ANNONCE