Nyhed

Nordic Noise Rock Festival fejrer fem års jubilæum

For femte år i træk slår Nordic Noise dørene op til en stort anlagt festival i rockens og hardrockens tegn.

Den københavnske indendørs rockfestival Nordic Noise vender tilbage den 12. og 13. maj 2017, hvor festivalen løber af stablen for femte gang. Oprindeligt blev arrangementet afholdt i Pumpehuset, men sidste år var det Remisen ved Trianglen på Østerbro, der dannede rammerne – et tiltag, som også gør sig gældende ved næste års festival.

I 2017 kan Nordic Noise Rock Festival fejre fem års jubilæum, og ud over danske bands vil publikum kunne opleve spændende navne fra Sverige, England, Skotland og Italien.

Michael H. Andersen, bagmanden for Nordic Noise, udtaler:


"Vi har skræddersyet programmet med helt unikke optrædener. Som rockfan igennem 30 år bliver det her en våd drøm for mig. Jeg vil især fremhæve de engelske heavymetal-pionerer Tygers Of Pan Tang, der har holdt fanen højt siden 1979 og tidligere i år udsendte et fantastisk comeback-album, der gik højt på hitlisten i både Storbritannien og Danmark. Det bliver deres første koncert i Danmark nogensinde. De danske thrash-legender Artillery har vi vredet armen om på og overtalt til at spille deres legendariske "Fear Of Tomorrow"-album fra 1985 fra start til slut. Det er efterhånden et par år siden, et af Sveriges største hardrockbands, Bullet har gæstet Danmark, så det er lidt af et scoop, at de har takket ja til et eksklusivt dansk show på Nordic Noise Rock Festival."

Ligesom de forgangne år har Nordic Noise Rock Festival et tæt samarbejde med Tuborg Musik, og Peter Giacomello fra Tuborg Musik udtaler:

"Der er erfarne kræfter bag Nordic Noise Rock Festival, der både støtter op om vækstlaget og heller ikke er blege for at tage chancer med rockartister, der ikke nødvendigvis behager hr. og fru Danmark. Det sætter vi pris på hos Tuborg Musik og glæder os til at være med om bord endnu engang hos en af Danmarks mest spændende og fremgangsrige festivaler."

Lineuppen for Nordic Noise 2017 ser indtil videre således ud:

Fredag den 12. maj:                                 
Artillery (DK)                                                   
Bullet (SE)                                     
The Amorettes (SCO)                       
Vega (UK)                                      
Headless feat. Göran Edman (IT/SE)    
Statement (DK)
Meridian (DK)
Junkyard Drive (DK)
 
Lørdag den 13 maj:                
Tygers Of Pan Tang (UK)
SEA (DK)
Syron Vanes (SE)
Franklin Zoo (DK)
Black Oak County (DK)
Killer Bee (SE)
Black Income (DK)
Black Swamp Water (DK)


 

Billetsalget er i gang.

ANNONCE