Nyhed

Se George Michael og James Corden i den allerførste Carpool Karaoke

Før konceptet blev en fast del af talkshowet Late Late Show, kunne det opleves i sitcom'en Gavin & Stacey

Det var nyligt afdøde George Michael, der var gæst i den allerførste Carpool Karaoke hos talkshowvært James Corden, skriver NME. Det skete, da Corden spillede med i den engelske sitcom "Gavin & Stacey" i 2011, hvor han i rollen som Smithy på et tidspunkt skal indspille en sang til velgørenhedsorganisationen Comic Relief. Han modtager et opkald fra komikeren Lenny Henry, mens han kører i bil med George Michael. Michael tilbyder sin hjælp, men Corden afviser. Michael mener selv, at afvisningen skyldes, at Corden "ikke vil ses med en bøsse", hvilket Corden nægter – han synes bare, at Michael er pinlig.

Michael bliver sur, og Corden forsøger at bløde ham op ved at spille Wham!s "I'm Your Man" fra bilradioen, som Corden begynder at synge med på, og George Michael stemmer efter et stykke tid i. Se det underholdende indslag ovenfor.

Senere udbyggede James Corden Carpool Karaoke-konceptet i talkshowet Late Late Show, hvor stjerner som Lady Gaga, Madonna, Mariah Carey og mange flere har sunget med på sang fra bilradioen, men det hele begyndte altså med George Michael i "Gavin & Stacey".


ANNONCE