Nyhed

Danske JOHS debuterer med ny single

Ny popprins til Danmark

Danske JOHS debuterer med singlen "Addicted" med tilhørende musikvideo. Den nye single er for det popglade publikum, der gerne vil høre en moderne kærlighedsfortælling.

Skumringen har lagt en mørk stemning i musikvideoen. Her vandrer den blonde sanger melankolsk rundt imellem ophængte plastikstykker i en tom villa. "I'm addicted to you" synger den 22-årige JOHS, imens han søgende går igennem rummene i det tomme hus. Sangen "Addicted" er en moderne kærlighedsfortælling, der omhandler afhængighed i forhold til det at savne noget:

"Vi søger alle en tilfredsstillelse, et fix, gennem kærlighed og kontakt, men vi kan hurtigt gå hen og glemme os selv. Den glemsel bliver til smerte i takt med, at afhængigheden til modparten vokser. Hvis denne afhængigheden ikke gengældes, bliver vi opslugt af uvidenhed og frustration. Det er denne følelse af afhængighed til trods for smerten, som skildres i sangen," forklarer JOHS.

Udover at JOHS debuterer med singlen "Addicted" i dag, har den unge sanger masser af musikalsk erfaring. Som 12-årig flyttede JOHS fra den lille by Vroue til Skive, som har fostret musikalske talenter som Carpark North, Mads Langer og Dúné.

Siden flytningen har den unge sanger dyrket musikken. I 10 år var JOHS en del af electrorockbandet METTRO, som udgav ep'en "Where We Come From This Means War" samt singler som "You" med hjælp fra Nephew-produceren Carsten Heller.

Udover at METTRO optrådte på Skive Festival, Bork Havn Musikfestival, DMF festival, Den Grimmeste Festival samt Samsø Festival, har bandet været support for andre artister som Dúné, Annasaid og Carpark North.

Samtidig med bandet skrev JOHS sine egne sange. Nu er JOHS aktuel med sin nye debutsingle "Addicted". Hør den her:

ANNONCE