Nyhed

Sådan har GAFFA anmeldt Bruce Springsteen live

Vi kigger tilbage på de tre seneste koncerter med The Boss i Danmark

Det er nu bekræftet, at The Boss Aka. Bruce Springsteen gæster Telia Parken i København den 22. juni sammen med E Street Band. GAFFAs anmeldere har ikke været nærig med stjernerne, når The Boss har gæstet Danmark. Her er et uddrag af GAFFAs seneste tre koncertanmeldelser fra Bruce Springsteens tre seneste besøg i Danmark i form af koncerterne i Jyske Bank Boxen i 2013, Parken i 2013 samt Roskilde Festival 2012. Alle femstjernede anmeldelser, der sætter fokus på Bruce Springsteens energiske liveshows sammen med The E Street Band. 

Jyske Band Boxen, Herning – fem stjerner fra Espen Strunk (2013)

"I aften bringer de gamle drenge det hele hjem med en legende lethed og en vulkanisk veloplagthed, der leder tankerne i retning af kraftpræstationerne på "Born in the USA"-turnéen for små tredive år siden."

"De tre elektriske guitarer gnistrer og lyner i front for det store lydbillede, hvor Roy Bittans tangentspil løber igennem som en rød tråd tilbage til de tidlige år på klubberne omkring Asbury Park, New Jersey."

"Når han springer et vers i "Born to Run" over for at bringe vand til en gravid kvinde blandt publikum, danser med særligt udvalgte fans på scenen eller kaster sig ud i frygtløs crowdsurfing, er det ikke bare gimmicks, men genuin gensidig respekt mellem en kunstner og hans publikum."

Parken, København – fem stjerner fra Espen Strunk (2013)

"At se Bruce stå i silhuet i enkelt lyskegle på den mørke scene under Roy Bittans intro til "Backstreets" er et af de dér ikoniske Springsteen-øjeblikke, og det er stærkt at høre hovedværket fremført i den progression, man har på rygraden fra studiealbummet."

"For første gang i aften griber han en akustisk guitar og fører energisk an i "Pay Me My Money Down", og et par piger fra de forreste rækker hives op på scenen og udstyres med farvestrålende parasoller for at promenere sammen med Bruce og blæsersektionen i et overstadigt fjolle-optog foran scenen. "

"Festen har tilsyneladende forplantet sig helt ned på de bageste rækker, hvor storskærmen er eneste kontakt med, hvad der foregår på scenen."

Roskilde Festival – fem stjerner fra Henrik Friis (2012)

"Lørdag var Springsteens lune først og fremmest fest lagt an på festival, og bare starten med "No Surrender", "Badlands" og "Two Hearts" var hæsblæsende overbevisende, og publikums-reaktion med sigende "ååårh-det-er-fedt"-smil til hinanden og fællessang fra første omkvæd fortalte egentlig alt."

"Tung folk-rock med "Death of My Hometown", "My City In Ruins"' soul/gospel og den jazzy-slaskede positive version af "Spirit In The Night" viste det mægtige bands' genre-alsidighed, og ledte frem til endnu en festperle."

"Jag alsker jær", råbte han til publikum da bandet gik af scenen, og afslørede hermed lidt mere dansk-kunnen end det rungende R-O-S-K-I-L-D-E, han koncerten igennem havde brølt af sine lungers fulde kraft."

 

ANNONCE