Nyhed

Video: Eagles of Death Metal tilbage på scenen i Paris efter terrorangreb

Psykologer og sikkerhedsfolk stod klar til hjælp under koncerten

Eagles of Death Metal var officielt tilbage på scenen i Paris i går aftes, den 16. februar, til deres første regulære koncert i Paris siden terrorangrebet på Bataclan i Paris den 13. november 2015. Se fan-optagelser fra koncerten nedenfor.

Bandet var midt i deres koncert tilbage i november, da Islamisk Stat-terrorister stormede Bataclan og dræbte 89 mennesker – inklusive Eagles of Death Metals merchandice-manager Nick Alexander.

Koncerten foregik i Olympia-koncertsalen i Paris. Bataclan er stadig lukket som følge af angrebet, men vil ifølge ejerne genåbne inden årets udgang. De, der havde billetter til koncerten i Bataclan den 13. november, kunne opleve denne koncert gratis.


Forsanger og guitarist Jesse Hughes, startede ifølge CNN koncerten med ordene: "Bonsoir Paris, vi er klar på det her". Herefter gik koncerten i gang, hvor blandt andet Josh Homme, som ikke spillede med bandet den 13. november i Paris, var med på trommer. Herudover inkluderede bandets sætliste en coverversion af Rolling Stones' "Brown Sugar".

Sikkerheden under koncerten var i top. Derudover var der 30 psykologer til stede ved koncerten i tilfælde af, at nogen skulle blive overvældet af følelser under showet.

Ifølge CNN spillede Eagles of Death Metal ikke "Kiss the Devil", hvilket var det nummer, som bandet spillede, da angrebet begyndte den 13. november 2015.


Eagles of Death Metal har dog spillet i Paris efter terrorangrebet, idet de var surprise-gæster på to numre under U2's koncert i byen 7. december.


ANNONCE