Nyhed

Williams og Thicke vil ikke betale Gaye-familiens advokatudgifter

Hittet 'Blurred Lines' spøger stadig for de to hitmagere, der sidste år blev dømt for at have plagieret et ældre Marvin Gaye-hit

Robin Thicke og Pharrell Williams' advokater mener ikke, at deres klienter skal dække arvingerne til Marvin Gayes advokatsalær i copyrightsagen om hittet "Blurred Lines". Det skriver NME.

I marts sidste år tabte Thicke og Willams sagen ført af Marvin Gayes arvinger, hvori de stod anklaget for at have plagieret Gayes hit fra 1977, "Got To Give It Up". De blev dømt til at betale 5,3 millioner dollars (ca. 35 millioner kroner) i erstatning og overdrage 50 procent af fremtidige royalties til Gayes arvinger. 

Billboard rapporterer, at Gayes advokater i januar har lagt 3,5 millioner dollars (ca. 23 millioner) oveni for dække af betalinger og udgifter. Thicke og Williams' advokat, Howard King, er gået imod dette og kræver, at betalinger og udgifter bliver nægtet eller i det mindste reduceret. Han mener, at det vil åbne for flere unødvendige sagsmål i fremtiden, fordi det vil sende det signal til anklagede, at det resultatet af en tabt retssag bliver yderligere udgifter.

På den modsatte side mener Gaye-familiens advokat, Richard Bucsh, at det er Thicke og Williams egen skyld. De bad nemlig selv om retten til at overføre deres sagsomkostninger til modstanderen, hvis de vandt sagsmålet. "Som resultat mener vi nu, at de ikke rigtig har nogen ret til at brokke sig over, at det ikke er retfærdigt, at Gaye-familien ikke selv dækker udgifterne," forklarer han. 

ANNONCE