Nyhed

Anselmo-gate: Giv mig endnu en chance. Jeg elsker jer alle!

Phil Anselmo har efter skarp kritik lagt en offentlig undskyldning op på YouTube, hvori han påtager sig ansvaret for sin nazi-hilsen til Dimebash

Rob Flynn har talt, og nu er det tidligere Pantera-forsanger Phil Anselmos tur til at lave en videobesked. Han har nu lagt en offentlig undskyldning op efter, at han har modtaget skarp kritik for at have lavet en nazi-hilsen og råbt "White power!" til Dimebash-festivalen i år. Det skriver NME. Se videoen forneden.

Anselmos handlinger blev fanget på video i et klip, der senere blev lagt op YouTube. I dagene efter hændelsen, som du kan se i videoen herunder, blev Anselmo stærkt kritiseret og beskyldt for racisme og at have været i forbindelse med white power-grupper. Anselmo forsøgte selv at afvise sine egne handlinger og kaldte dem en misforstået joke.

(Artiklen fortsætter herunder.) 


Anselmo påtalte tidligere kritikken i kommentar under ovenstående video. "Okay, folkens, jeg står ved den her, men for pokker, det var en joke, og "den interne vittighed den aften" var fordi, at vi drak fucking hvidvin. Nogle af jer har brug for tykkere hud. Der er rigeligt med fuckers at slå ned på med en langt mere realistisk dagsorden. Jeg fucking elsker alle, jeg fucking afskyr alle, og det er det. Ingen undskyldninger fra mig."

I går meldte Macine Heads frontmand, Rob Flynn, sig så på banen, hvor han adresserede historien i en video. Han kaldte blandt andet Anselmo "en stor bølle" og fortalte: "Jeg var der, og jeg kan faktuelt slå fast, at der ikke var spor af Chardonnay eller Pinot Grigio backstage. Faktisk, den eneste ting du drak, Phil Anselmo, var Becks tyske øl. Måske det er der, vittigheden kom fra."

Anselmo lagde sin undskyldning op i går. Han begynder: "Philip H Anselmo her, og jeg er her stort set for at svare på al den kritik, som jeg har fået, som jeg fortjener fuldstændig. Jeg var til Dimebash, og det var meget sent om natten, der var tung snak mellem mig selv og dem, som elsker Dime. Store følelser flød, jokes blev fortalt backstage, som kom ud på scenen, og det var grimt, det var unødvendigt, og som hvem som helst, der kender mig og min sande natur ved, er det ikke noget jeg tror på.


"Jeg vil ikke være en del af nogen gruppe," fortsætter Anselmo, "Jeg er et individ, og jeg er tusind procent undskyldende over for hvem som helst, der følte sig krænket over, hvad jeg sagde, hvis du skulle føle dig krænket over, hvad jeg sagde. Og jeg er så ked af det. Jeg håber, at I vil give mig endnu en chance ... Jeg elsker jer alle. Hvem som helst der kender mig ved, at jeg elsker jer alle sammen."

Nu må tiden så vise, om kritikerne tager imod Anselmos undskyldning.

Se Phil Anselmo undskylde her:  


ANNONCE