Nyhed

Spot Festival offentliggør årets første navne

11 kunstnere er foreløbig på plads, heriblandt Liss og Communions

De første 11 optrædende til dette års Spot Festival er offentliggjort. Programmet indeholder både bands, der allerede har gjort sig yderst bemærket i 2015, en enkelt genganger i form af Efterklangs sideprojekt og en festglad norsk nykommer. De 11 navne, der skal spille, er: Liss, Liima, Communions, The Entrepreneurs, De Underjordiske, Emilie Ramirez, Kakkmaddafakka, Klub 27, Shy Shy Shy og Møl.

Den aarhusianske soul-kvartet Liss og Communions med deres atmosfærefyldte rock har allerede stukket langt ud over de danske grænser i 2015 og fået stor international opmærksomhed. I efteråret blev Liss, med bare få optrædener og to singler i bagagen, signet til det store, uafhængige engelske pladeselskab XL Records, der også huser navne som Adele, Radiohead, FKA Twix med flere. 

Bag navnet Liima (billedet) gemmer sig de tre Efterklang-medlemmer Mads Bauer, Casper Clausen og Rasmus Stolberg, der har fået selskab af den finske perkussionist Tatu Rönkkö. Kvartetten har brugt 2015 på at turnere rundt i Europa. 


Ned fra Norges land kommer Kakkmaddafakka, der laver festglad elektronisk indie-pop. Det seks mand høje band har over de seneste år fået udpræget international succes og er særligt kendt for deres højenergiske live-optrædener. Gruppen udsender et nyt udspil i 2016. 

P6-darlingene Shy Shy Shy, soul-kollektivet M.I.L.K., den genre-udfordrende Emilie Ramirez og metal-shoegazerne fra Møl er alle debuterende på Spot Festival, og er alle på tværs af genrer blevet spået et interessant 2016 af flere danske musikmedier.

Det samme er den energiske og melodiske punkrock-trio The Entrepreneurs, de dansksprogede psych-rockere De Underjordiske og Karrierekanon-vinderne Klub 27, som alle havde deres debut på Spot Festival sidste år. 


Køb til billet til Spot Festival her.

ANNONCE