Nyhed

The Last Shadow Puppets er klar med første single og video i mere end syv år

Miles Kane og Alex Turner lufter deres dårlige vaner

Det er efterhånden snart otte år siden, at The Last Shadow Puppets udgav deres debutalbum "The Age of Understatement". I november sidste var gruppens bestanddele Alex Turner (Arctic Monkeys) og Miles Kane så ude at antyde, at der var en toer på vej til foråret, ligesom producer James Ford (Simian Mobile Disco) bekræftede, at der var et album klar. Også Owen Pallett (Arcade Fire), der stod for strygerarrangementerne på debutalbummet, har spøgt i kulissen.

Nu mere end syv år siden seneste single "My Mistakes Were Made For You" er der så endelig sat mere end bare ord på toeren i form af førstesinglen "Bad Habits" med tilhørende video. De ildevarslende strygere er velbevarede, men det storladne udtryk har fået selskab af en mere rå og udadvendt attitude end den eftertænksomme fra debuten, hvilket også viser sig i form af en vild Miles Kane i den medfølgende musikvideo, der indeholder en del liveoptræden med baggrundsstøj.

"Bad Habits" viser The Last Shadow Puppets, som vi kender dem tilføjet den tid, der er gået, siden vi så dem sidst. Vokalharmonier og strygere går fantastisk i spænd med en basgang, der er lige så svær at få ud af hovedet som af benene.

Singlen lover godt for det kommende album, men efterlader blot lytteren om muligt endnu mere sulten efter mere og flere dårlige vaner fra duoen.

Hør "Bad Habits" her:

ANNONCE