Nyhed

Tinderbox klar med fem nye navne

Jason Derulo og fire andre kunstnere melder sig klar til Tusindårsskoven

Tinderbox har netop offentliggjort fem nye navne til årets festival, der finder sted 23.-25. juni i Tusindårsskoven i Odense: Jason Derulo, Years & Years, Scarlet Pleasure, EDX og Bassjackers.

Jason Derulo

Amerikanske Jason Derulo er et af de helt store r&b/popnavne lige nu og står bag et af sidste års største globale hits med "Want You to Want Me", som har fået over 340 millioner afspilninger på Spotify og en placering som 16. mest solgte og streamede single worldwide i 2015. Jason Derulo har udgivet fire album, senest sidste års "Everything is 4". Hans verdensturné begynder senere på måneden og bringer ham blandt andet til O2 Arena i London. Derulo gæster Tinderbox lørdag den 25. juni, og du kan glæde dig til verdenshits som "Talk Dirty to Me", "Wiggle", hans store hit med Snoop Dogg (som dog næppe er med live på Tinderbox) og selvfølgelig "Want You to Want Me".

Years & Years


Engelske Years & Years er brudt massivt igennem i 2015. De modtog i december GAFFA-prisen som "Årets Nye Udenlandske Navn" på baggrund af deres singler og debutalbummet "Communions", og til den kommende prestigefyldte Brit Awards er de nomineret som "British Breakthrough Act", "Best Group", "Best Video" og "Best single" med storhittet "King". Herhjemme har Years & Years allerede skaffet sig en stor fanskare. De spillede først en udsolgt koncert i Pumpehuset i april 2015, i juni måtte man lukke tilstrømningen af publikum til P6 Beat Stage på NorthSide, og senere på året fyldte Years & Years Tap1-hallen i København. Years & Years gæster Tinderbox fredag den 24. juni.

Desuden tilføjes den danske pop/r&b/elektrotrio Scarlet Pleasure – kendt for hits som "Windy", "The Strip" og "Heat" – til programmet sammen med dance-navnene EDX og Bassjackers, der præsenteres på dance-scenen MagicBox.


Festivalchef Brian Nielsen udtaler:


– Vi er superstolte over at få Jason Derulo på programmet. Han er en kæmpe stjerne, højaktuel på alle måder med nyt album, og sammen med offentliggørelsen af Years & Years og Scarlet Pleasure ønsker vi at vise, at vi tager poppen seriøst på Tinderbox. Det understøtter vores ambition om at være Danmarks nye store musikfestival med god bredde og variation i musikprogrammet, så der er noget for enhver smag. Og billetsalget fortæller os heldigvis, at folk er glade for programmet.

Følgende navne udgør programmet indtil videre:

David Guetta, Rammstein, Volbeat, Suede, The National, Steve Angello, Jason Derulo, Dizzy Mizz Lizzy, Lukas Graham, Mac Miller, Malk De Koijn, Of Monsters and Men, Saybia, The 1975, The Minds of 99, The Sandmen, Scarlet Pleasure, Ukendt Kunstner, Years & Years, AV AV AV, Bassjackers, Don Diablo, EDX, Lost Frequencies, Otto Knows, Sam Feldt, TooManyLeftHands og Yellow Claw.


Billetter er til salg på tinderbox.dk.

Se her, hvordan du kan få billetter til medlemspris i GAFFA Plus.

ANNONCE