Nyhed

Video: Lemmy Kilmister stedt til hvile

Både Dave Grohl og Slash havde flotte mindeord til legendens begravelse i Hollywood

I går sagde verden farvel til Lemmy Kilmister. Det skete via live-streaming, så fans verden over kunne få mulighed for at være med. Venner, der tæller de største navne i rockmusikken, mindedes den afdøde legende, og særlig Dave Grohl og Slash formulerede sig i rørende vendinger. Det skriver NME. Du kan se deres bidrag her forneden – samt hele den streamede ceremoni.

Ceremonien blev streamet fra Forest Lawn Memorial Cemetery i Hollywood. Grohl huskede sit første møde med Lemmy og citerede sangen "Precious Lord Take My Hand" af Little Richard, før han skålte på Lemmy.

En tydeligt berørt Slash fortalte om Lemmy: "Han var sådan et fucking godt eksempel på meget af det, mine kollegaer ønsker at være. Han var bare oprigtig og havde mere integritet i sin ene finger end de fleste rock'n'rollers."

Andre taler kom fra Anthrax Scott Ian, som sagde, at Lemmy "lærte os, at vi kunne være fucking ægte", og Rob Halford fra Judas Priest, som sagde, at "Når jeg var i Kong Lemmys nærhed, var jeg altid en smule overvældet ... Her var en mand som levede livet på sine egne præmisser, en rock'n'roll-ener."

Se hele ceremonien her:ANNONCE