Nyhed

Big Sean og Vince Staples sammen om ny musik

De to rappere afslørede for nyligt i et interview, at de samarbejder

I forbindelse med dette års udgave af den britiske festival Wireless gav Vince Staples et interview med radio- og tv-personlighed Tim Westwood.

Inden de nåede for langt ind i interviewet dukkede Big Sean op og annoncerede, at de har planer om et forestående samarbejde. Detroit-rapperen proklamerede afslappet: "Vi skal snart i studiet, jeg har ikke tænkt mig at afsløre for meget, men det bliver vildt... – vi har tænkt os at arbejde hårdt". 

Det er en spændende tid for den blot 23-årige Long Beach-rapper Vince Staples, der i 2015 udgav sit debutalbum "Summertime '06", som modtog positiv kritik fra store medier som Pitchfork og XXL Magazine samt opnåede en andenplads på Billboards US Rap Album-liste.

Ligeledes en spændende tid er det for mere rutineret rapkollega Big Sean, der gik platin med sit tredje studiealbum "Dark Sky Paradise", som også blev rost af anmeldere, især for den øgede lyriske substans i hans musik.


Hvad kulminationen af deres samarbejde bliver må vi vente at se – men for rapfans kunne slutresultatet gå hen og blive meget interessant.

Se hele interviewet her:


 

ANNONCE