Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

De danske natklubber vender så småt tilbage fra sommerferien. Der er lækker sommerstemning i Kødbyen og på Godsbanen i Aarhus. Og så er Lorenzo Woodrose også med!

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Vi har det så godt i Kødbyen


Jolene drager sydpå denne fredag og tager dig med hen, hvor solen altid skinner og drinksene altid er kolde. Med andre ord, fyres der op for Costa Del Kødbyen i denne sidste weekend i juli. Lydsystemet vil byde på grum house og lækker funk, når Dee Brown fra Søndagsvenner indtager mixeren, og bliver desuden gjort selskab af Mads Bjerregaard.

Hvad: Costa Del Kødbyen

Hvor: Jolene, Flæsketorvet 81-85, Kbh. V


Hvornår: 29. juli fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event


 

Culture Box præsenterer Bicep

Fredag er der endnu engang lækre elektroniske lyde på Culture Box i det indre København. Britiske Bicep introducerer her sine skarpe kompositioner, der blander det bedste fra Chicago-house og Detroit-techno.


Hvad: Culture Box Presents Bicep

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 29. juli fra kl. 23.00


Hvordan: Facebook-event

 


Sommerfest i Aarhus

Double Rainbow på Godsbanen er tilbage fra sommerferie og fejrer endnu engang den lækre sommerstemning, når der fredag tændes op i grillen. Og der er endda gratis is! Men det skal selvfølgelig ikke kun handle om kolde is, saftige bøffer og læskende drinks. Der er også styr på musikken, hvor Roussakis blandt andre er på programmet.

Hvad: Summer Party – Double Rainbow is back!


Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 29. juli fra kl. 19.00

Hvordan: Facebook-event

 


Lorenzo Woodrose vender plader på Nørrebro


Er det blevet en smule træt af den tunge elektroniske musik, er Lygtens Kro på Nørrebro måske et besøg værd. Lørdag gæster Lorenzo Woodrose, kendt fra blandt andet Spids Nøgenhat og Baby Woodrose, den lokale beværtning, hvor han sætter gang i alt det bedste fra sin pladesamling. Med kan roligt forvente syre, pigtråd og garagerock til øregangene.

Hvad: DJ Lorenzo Woodrose

Hvor: Lygtens Kro, Lygten 29, Kbh. N


Hvornår: 30. juli fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event


 

Rust bøjer sig for Queen Bey

Fik du ikke nok af Beyoncé sidste weekend, bør du lørdag drible forbi Rust på Nørrebro, der omdanner lokalerne til en sand Bey-hive. Dronningen hyldes med hjælp fra tre dj’s, der alle har sammensat et super-medley, der uden tvivl vil samle alt det bedste fra Beyoncés bagkatalog. Og når tørsten skal slukkes (og det skal den jo ofte), kan dette gøres med lemonade spiked med vodka.


Hvad: Beyoncé Tribute Bash

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 30. juli fra kl. 23.00


Hvordan: Facebook-event

 


Swoop Challenge efterfest på KB3

Lørdag står den på vandleg ved Dronning Louises Bro, og når festen skal rykkes indendøre lidt før midnat, sker dette på KB3 i Kødbyen. Forbered dig på ekstreme udskejelser, når tyve af verdens dygtigste faldskærmsudspringere danser på bordene på Vesterbros natklub.

Hvad: KB3 & Swoop Challenge


Hvor: KB3, Kødboderne 3, Kbh. V

Hvornår: 30. juli fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE