Nyhed

Skillet kommer til Danmark

Det amerikanske rockband gæster både Aarhus og København

USA har masser af populære rockbands, men kun få kan skrive på cv'et, at de har solgt mere end 11 millioner enheder – det kan Skillet. Tennessee-gruppen har på trods af flere medlems-udskiftninger været i gang siden 1996, og de har opnået mange milepæle i deres 20 aktive år – milepæle, der blandt andet tæller Grammy nomineringer samt adskillige andre vundne priser. 

Skillets niende studiealbum ved navn "Unleashed" udkommer fredag den 5. august, og med det er de klar til en stor Europaturné, som rammer både Amager Bio den 13. november og VoxHall 14. november.

Skillet har tidligere gæstet Danmark som opvarmning for Nickelback og har været på Jelling Musikfestival i 2014 for 3000 mennesker – en koncert der i øvrigt skaffede dem fire stjerner hos GAFFA anmelder Troels Frøkjær og samtidig tjente dem en invitation igen i år, hvor de spillede main stage.

Med denne efterårets turné får fans af melodisk, alternativ hardrock – folk som kan lide Nickelback, Papa Roach, Shinedown og Halestorm – mulighed for at opleve et forrygende liveshow fra et af branchens flittigste orkestre.

Billetsalget bliver skudt i gang den 29. juli klokken 12.00 og kan købes gennem henholdsvis Fondenvoxhall.dk og Ticketmaster.


Varm op til koncerten med et af Skillets største hits.

ANNONCE