Nyhed

Video: Eddie Vedder synger med Sting og Peter Gabriel

Hvor meget stjernestøv har man lige brug for på én scene?

Genesis-legenden Peter Gabriel og Sting er for tiden på en fælles turné, Rock Paper Scissors Tour, og da de i torsdags (den 21. juli) stoppede i Seattle, må de to herrer have følt, at manglede lidt ekstra umpf. Så de fik naturligvis besøg af Pearl Jams Eddie Vedder, der sang med på Polices "Driven To Tears" og Gabriels "Red Rain". Det skriver Spin.com. Se videoer her forneden.

I maj sluttede Sting sig til Pearl Jam på scenen i Madison Square Garden, hvor de også spillede "Driven to Tears". Man kan sige, at Vedder gengældte tjenesten. Han blev dog hængende længe nok til også at synge med Peter Gabriel på "Red Rain", hvor han fik hele andet vers. "That's Eddie," udbrød Gabriel, da Vedder bagefter gik af scenen til publikums jubel.

Koncerten var den sidste amerikanske af turnéen, som nu kun har to datoer tilbage på programmet. Det betyder også, at Sting kan vende fokus mod at blive færdig med sit nye album.

Tidligere på ugen kunne GAFFA nemlig skrive, at han netop er ved at lægge sidste hånd på albummet ”57th & 9th”, hvor nummeret ”50.000”, som er en hyldest til Prince, indgår. Albummet udkommer inden årsskiftet. Det bliver hans første album i hele 17 år.

Se Eddie Vedder på scenen med henholdsvis Sting og Peter Gabriel her:

ANNONCE