Nyhed

Damien Rice giver dansk intimkoncert

Den irske sanger og sangskriver varmer op til sin koncert på NorthSide

Inden sin koncert på Northside Festival 19. juni folder irske Damien Rice sine lavmælte sange ud fra Lille Vegas scene til et lille og intimt show lørdag den 18. juni. 

Med debutalbummet "O" (2002) og kæmpehittet ”Cannonball” spillede Damien Rice sig ind i hjerter med hang til melankoli. Singlen blev P3s Uundgåelige og var sammen med ”The Blower’s Daughter” med til at cementere Damien Rices succes.

Albummet "9" fulgte op på successen i 2006 og efter en pause på otte år udgav sangskriveren endelig sit tredje album "My Favorite Faded Fantasy" i 2014. Ikoniske Rick Rubin har været med til at producere de otte nye sange, som faldt i god jord hos anmelderne. Også hos GAFFAs Michael José Gonzalez, som tildelte koncerten fire stjerner og blandt andet skrev følgende:

"I Rick Rubins kyndige hænder er resultatet i det store hele absolut vellydende, og sangene har i al deres dryppende tristesse både kraft og pondus. Særligt den flotte, næsten ni minutter lange "It Takes A Lot To Know A Man" sætter sig fast med sine smittende melodilinjer og smygende strygere. Man savner lidt, at der for alvor er noget på spil i sangene, men det behøver jo på den anden side heller ikke at være et spørgsmål om liv eller død, hver gang der skal skrives en god sang."

Læs hele anmeldelsen her

Fakta om koncerten:
Damien Rice (IRL)
Lørdag den 18. juli kl. 21.00
Lille Veg, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 280 kr. + gebyr 
Billetsalget starter i dag via vega.dk og Ticketmaster. 
Læs mere og køb billet til koncerten med Damien Rice.

Varm op med klassikeren "Cannonball":

 

ANNONCE